Igår fick jag äntligen shoppa!! Jag och min värdsyster Marly som jag kommer bo med i vår. Vi åkte till en utomhus outlet typ som freeport fast mycket större! Och det spöregnade så vi fick springa emellan affärerna, men det gjorde så att vi kunde i lugn och ro strosa runt i affärerna och plocka på oss så mycket kläder vi kunde o prova utan att få dåligt samvete över att missa det fina vädret utomhus.

                                 (Nya favorit affären)

Vi kan ju säga att shoppingen här är grym! Så billigt, (men det kan ju ha att göra med att vi var på en outlet också.. hehe)  så nu har jag äntligen fått köpa mig en hårborste eftersom jag var smart nog att åka ifrån min. Igår kväll så åkte hela familjen iväg på rotarymöte, vanligtvis så har rotaryklubben som jag tillhör möte varje onsdag morgon för frukost men en gång i månaden har de happy hour möte. Det var kul, alla var jättetrevliga och intresserade. Något som förvånade mig var att så många hade en koppling till Sverige på ett eller annat sätt. Det var en man som ville prata ishockey med mig, så till nästa gång får jag läsa på lite om våra hockeyspelare så jag kan tillföra något till konversationen..

Idag har jag varit iväg och vaccinerat mig mot hepatit B som jag tydligen var tvungen att ha för att kunna gå i skolan. Det gjorde fruktansvärt ont och jag trodde att jag skulle dö av nervositet!!!!!!  Nej inte direkt, efter att ha ”flyttat” till USA och lämnat sin familj och vänner så var sprutan som en hälsnings kram till någon man tycker mindre om, nödvändig men inte särskilt behaglig.

Förutom det så har jag träffat min tredje värdfamilj och även sett deras hus och mitt rum. Familjen är jättetrevlig. De har två barn, Marly som är 15 och Liam som är 12, Liam ser ut att vara min bror på riktigt. Blond och blåögd precis som jag, tror jag kommer känna mig som fisken i vattnet hos dem också!

After a few friendly reminders from my host father I will from now on write a few words in English as well. Yesterday evening I went to my first rotary meeting here in the us and I liked it very much! Everybody was so nice and I now feel that giving a presentation for them will not be a problem. But I am already starting to get nervous about starting school on Tuesday, I have no idea what to expect and what it will be like. All I have to get a clue about what high school will be like is from movies like mean girls and high school musical. But I doubt that the students will spontaneously break out and sing and dance.. But it would be cool though!

 
 But I guess that I will just have to wait and see what happens!