Det är juldagen idag och i USA betyder den mer än vad den gör i Sverige eftersom de flesta familjer öppnar sina julklappar på juldagsmorgonen. Men det gjorde faktiskt inte vi.

Igår så fick jag faktiskt tag på ett gammalt kalla ankas jul avsnitt så det tittade jag på medan jag åt frukost. Senare runt två så åkte jag, Bence och Franco till Rosenbergs for att jag skulle ge dem deras julkallpar och tvärt om! De älskade sina presenter och jag älskade det som de gav till mig också!! Jag fick bla ett par pyjamas byxor med min skolas namn på, en halsduk och lite annat smått och gott! Vid halv fyra så blev vi körda till kyrkan. Gudstjänsten var en timme så det var precis lagom. Både Bence och Franco är katoliker så det kände sig precis som hemma!

När vi kom tillbaka till huset så hade Stacy och hennes väninna börjat med maten. Vi åt lite tapas aktigt med bara en massa smårätter fast utan det spanska stuket. Det var riktigt gott fast måste erkänna att jag saknade sill och skinka OCH julmust!! När vi käkat färdigt så öppnade vi paket och jag fick så många! Och det mest otroliga var att jag gillade alla av dem! Jag fick bland annat ett par pyjamas byxor med eagles på dem, en vattenflaska, och uggs! Så najs! En riktigt bra jul och jag saknade inte min familj för mycket i alla fall!

Ikväll skall vi till grannarna för att käka julmiddag, antagligen kalkon!

Hoppas att ni hade en bra jul! Och att ni fick fina presenter!

 (Photoshoot vid granen!)