Nej men hallå! Bloggen finns ju fortfarande kvar här ja!
Gott nytt år! Jag hoppas att alla fick ett gymt avslut på 2013 som enligt mig var ett fantastiskt bra år med massor utav nya erfarenheter!
 
Men jag måste erkänna att 2014 har hittils haft massor att erbjuda trots att vi bara är två veckor in på det nya året!
Jag har nämnligen hunnit ta mig till Viva Las Vegas och tillbaka! 
 
Jajjemän! Du läste rätt, jag och min värdmamma Stacey flög vid åtta på kvällen förra önsdagen och kom hem nu i söndags vid nio på kvällen. På torsdagen så gick vi så mycket! Ni förstår att Las Vegas utgår ifrån en mycket mycketlång gata där alla stora och coola hotell och casinon ligger. Vårat hotell låg längst ned på gatan och vi gick längs större delen utav gatan och gick in i flera av hotellen för att checka läget och titta på deras olika shoppingcentrum! Det var lite halv deprimerande att se människor sitta inomhus men en cigarett och en öl framför en maskin och spela bort sina pengar.. Men folk har olika definition av att ta vara på sin tid. 
På fredagen så tog vi en casual flygplanstur över Grand Canyon och vi såg Hoover dame! Det var så fantastiskt vackert! Inte likt något annat jag har sett förut! Inte direkt som Sverige där vi har skog överallt! Detta var öknen inte ett endaste träd någonstans. 
Det var lite roligt för när vi satt och väntade på flygplatsen så kommer det in ett stort gäng av Stockholmare! De stod och småpratade och jag var nära att gå fram och prata lite med dem bara för att få prata av mig lite på svenska! Men det var intressant att lyssna på dem!
 
På lördagen så tog vi en taxi upp för den långa gatan eller "the strip" som den kallas. Vi utforskade resterande hotell och käkade gor lunch och bara njöt av Vegas! Det är verkligen en häftig stad! Jag hade gärna stannat några dagar till!
 
Vi såg tre shower också! På torsdagen såg vi en drag queen show, där vi såg Cher, Madonna, Beyonce, Liza Minelli etc! Riktigt roligt och dessa kvinnor var så fabulösa! Helt underbart!
På fredagen såg vi Cirque de soleil fast de använde sig utav vatten! Så fräckt! De hängde irfån najrar i taken och de hoppade ner i vattnet och dansade och gjorde massa coola grejer! Magiskt!
Sista kvällen såg vi Jersey Boys, en musikal om the four seasons och frankie Valli! Den var riktigt bra också!
 
Jag återkommer med bilder när jag lyckats få in dem på datorn!!! Tekniska problem hehe
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej