I mitt förra inlägg så skrev jag att vi fått rejält med snö och det var sant. Men någon jag inte visste då var att snön skulle förvandlas till is och detta skapade fullt kaos. Träd och trädgrenar föll på grund utav tyngden. Dessa träd och grenar föll ju självklart ner över vägar som i sin tur stängdes. På vissa ställen hade de även poliser utställda för att folk inte skulle åka där dä det låg elledningar rakt över vägen. Jodå, elledningar och telefon stolpar föll också och över 200 000 hushåll i området runt Philadelphia förlorade strömmen i flera dagar! 
Som tur var så hade Stacey en generator så vi hade el hela tiden! Tack och lov för det var kallt ute!!  
 
Denna snöstorm råkade även inträffa under den helg då vi skulle åkt till New Orleans... Och den resan blev inställd. Något jag var och är så ledsen över att vi missade! Men jag hittade på andra roliga grejer den helgen så den blev lite "räddad" ändå. Tex så firade jag Bences 18 årsdag! Det var lite roligt att se faktiskt, för hans värdfamilj är från Tyskland från början och man kunde se på inredningen i huset att de var från europa! IKEA och vita väggar och möbler överallt. Känns det familjärt?
 
Helgen efter det så var det alla hjärtans dag och vi hade planerat att åka till Washington DC, men då inföll en annan snöstorm och den resan blev inställd också. Men vi stannade hemma och tittade på OS invigninger tillsammans med Staceys grannar och goda vänner familjen Baker. SÅ trevliga!
 
(Så här såg vår trädgårt ut, och vi var inte ens nära till hur illa det var!!)
(Bence som numera är 18 år!!)
(en trädgård i Philly gjort utav mosaik) 
(vi köpte cupcakes från en bil, typ som fiskbilen i Sverige fast med cupcakes istället) 
 
(Cheesesteak, och det regnade och var kallt, därav mitt röda ansikte o blöta hår... smickrande)