Som ni har förstått så har vi här i USA haft en tuff och kall vinter... (enligt amerikansk standard..) Men vinter är alltid tröttsamt när man är inne i mars och det fortfarande ligger snö på marken. Så jag och Stacey satte oss på ett flygplan och efter knappt tre timmar så var vi nere i soliga och 25 gradiga Miami, Florida! På flygplatsen hyrde vi en bil och körde ner mot Key West. 
 
Det är såhär att allra längst söder ut i Florida så ligger det ett antal öar (eller så kallade keyes) och vi skulle bo på den sista keyen, vid namn Key West ( som dessutom ligger knappt 15 mil bort!!)
(en sjöko, eller manatee) 
(en gecko ödla) 
( min delfin hette Samantha) 
 
. Vi stannade på vägen ner för att äta lunch, så vi sätter oss vid ett bord precis vid vattnet och vi får vår mat och allt är toppen. Helt plötsligt så kommer en sjöko simmande och simmar precis previd där vi sitter! Så coolt!
 
Vi bodde i ett hus som Staceys chef äger, det är gigantiskt stort och ligger precis vid havet! Och självklart så hade de egen pool också! På kvällarna så brukade vi sätta en lampa på bryggan och lysa på vattnet och sedan locka in fickar med matrester och första kvällen så simmade det förbi en haj!! Den var säker två meter lång! Det var fruktansvärt coolt, dock så vart jag inte särskillt badsugen efter det.. 
 
Vi tog det lugnt och solade under dagarna och gick ut och åt på kvällarna och en kväll gick vi på en drag queen show, igen.. Och gissa vem som var där?! Liza Minelli! Inte den riktiga dock.. 
 
Jag gjorde även parasailing som är en av de bästa saker jag har gjort i hela mitt liv! Helt fantastiskt!! 
 
Sista dagen så gick vi upp vid 6 på mogonen för att köra tillbaka till Miami för att jag och Stacey skulle spendera sista natten där. På vägen dit så stannade vi och simmade med delfiner!! Det var hur häftigt som helst! Barndomsdröm! Pappa blev rejälv avis, för det är något han alltid har velat göra!
 
Sista kvällen i Miami var så intressant! Vi såg en massa kul människor och åt en sån god middag! Det var så bra! Men sorgligt så klart att vi snart skulle åka hem igen! 
 
Detta var absolut en av de bästa resorna jag varit på i hela mitt liv!!!!!!!! Key west i mitt hjärta!