I fredags så var jag och min nya mamma Stacy iväg och kollade på skolpjäsen. Om ni sett filmen ”father of the bride” så förstår ni vad pjäsen handlade om. Den var bra men ingenting i jämförelse med Lerums gymnasiums cabaret!

På lördagen så fick Stacy upp mig tidigt och klockan kvart i åtta så var vi hos frisören och fick klippning. Runt tio så var vi klara och Stacy körde mig till ett hotell i närheten där jag skulle spendera dagen på konferens med rotary. När jag kom dit så var den redan igång och de andra rotarystudenterna var redan där. Så under ca två timmar lyssnade vi på olika talare (ganska tråkigt) och sedan var det tack och lov lunch! Och vi fick stränga order om att inte sitta tillsammans så vi fick sprida ut och lite halv stelt slå oss ned vid ett bord med en massa gubbar och tanter. Men de var trevliga och maten var riktigt god.  Efter lunch så skulle vi ha en parad med våra flaggor och sedan skulle en rotary människa presentera oss medan ett bildspel plus varje lands nationalsång spelades. Det var kul även ifall jag kände mig lite smått orolig över vilka bilder de valt till bildspelet för det var en av studenterna Froggy (från Taiwan) som gjort filmen och vi kan ju säga att vi tio höll på att dö av skratt uppe på scenen när vi såg våra hm.. vackra miner på storskärm framför 200 pers!

Sedan när dagen var slut så hämtade Stacy mig och vi åkte hem till hennes pojkvän och åt middag, mös framför öppna elden, lyssnade på musik och åt kakor! Super mysigt!

I söndags pluggade jag inför ett rejält historia prov och skypade med lite kompisar. På kvällen var det middag hos grannen och det kändes lite som om jag var med i tvserien modern family med middag hos grannen. Men de var god mat och de var jättetrevliga!

Jag har ju som sagt bytt värdfamilj nu och jag stortrivs!! Jag har det så bra hos Stacy och vi har det trevligt ihop! En dag till i skolan och sedan är det dags för thanksgiving lov! Det ska bli intressant att fira thanksgiving och jag kommer återkomma med massa detaljer!

(en random bild från skolan Andrea, Raphaëlle och Laetitcia)